Straat en theater


Wandelende acts, de perfecte aanvulling voor braderieën, festival en straatfeesten.
Voor kinderen en volwassenen. Zowel als clown en typetjes. U kunt hierbij denken aan de shoppende Betty of een Hollandse buikorganist.

 

Bubbledreams, een magisch bellentheater.
Een interactieve voorstelling, waarbij kinderen worden uitgenodigd om mee te doen.

  

Steltenacts.
Pak groots uit met deze prachtige steltenacts: een kleurige vlinder, een Hollands kaasmeisje (met orgeltje), een barones, de winterkoningin en de orgelvrouw.

  

  

 

Circus- en clownslessen voor kinderen.
Altijd al clown of acrobaat willen worden? Bij deze lessen kun je het leren. Door een samenwerking met luchtacrobatiek Madeline worden er ook combinatie lessen gegegeven. Ook geschikt voor kinderfeestjes.

Clownslessen voor volwassenen.
Het is mogelijk om met een groep de basisvaardigheden van de clown onder de knie te krijgen. Er kan tijdens deze lessen ook ingegaan worden op specifieke vragen zoals “de clown in lastige situaties”. Door de ervaringen die ik tijdens mijn reizen in het buitenland heb opgedaan, benader ik de clown en het spel van verschillende kanten. Wat wil je? Wat werkt er? En wat is er nodig?

Voor een spectaculaire aanvulling op uw feest, ben ik ook te boeken voor Vuurspugen

Schminken op locatie.
Van piraat tot prinses en van spook tot vlinder. De mooiste creaties op ieder gezicht!

Zin in zen.
Mooie handpan muziek op dit prachtige instrument. Geschikt voor meditaties, maar deze klanken betoveren ook ieder evenement op straat. Ook is er een bijzondere samenwerking mogelijk met luchtacrobatiek Madeline.

 

Iedere act kan in overleg worden aangepast op uw wensen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@marleenvanos.nl